Um trupulleikar við ActivInspire forritinum, ið ikki vil stylus / penn aftaná at hava nýtt fingur / hánd, so royn og slá neming frá..

1. Vel EN: "File" > "Settings..." / DK: "Filer" > "Indstillinger..."..

2. Vel EN: "Dual Mode ActivBoards" > "Ignore Touch" / DK: "ActivBoard med to brugere" > "Ignorer berøringsfølsomme inputenheder"..
  3. Trýst á diskilin fyri at goyma profilin & síðan trýst á EN: "Done" / DK: "Udført"..
  4. Sløkk & tendra ActivInspire forritið av fyri at tryggja at broytingin verður orduliga innlisin..