Plottarin uppi í bygningi 700 er knýttur at WiFi (Glasir-Students) & klárur hjá næmingum at brúka..

Tað kann verða neyðugt at knýta til IP-addressuna (172.20.80.5) á plottaranum um hostnavnið (plottari2) ikki verður góðtikið..

1. Knýt telduna hjá tær til WiFi (Glasir-Students)..
  2. Installera Driver-DriverPack fyri HP DesignJet T520 ePrinter modellið til tína stýriskipan & fylg installatións vegleiðingina..
    https://support.hp.com/dk-da/drivers/selfservice/hp-designjet-t520-printer-series/5263079/model/5263085
  3. Tá ið tú verður biðin um at knýta til ein prentara, vel so "netværk tilslutning" & tøppa inn IP / hostnavn á plottaranum, um automatisk leiting ongan finnur..
    plottari2 [172.20.80.5]

NB!  Neyðugt er at plottarin er tendraður, fyri at knýta til hann..